Yüksekokulumuzun Turizm Fakültesi'ne Dönüştürülmesi kararı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır.
Duyuru Başlangıç Tarihi : 31.07.2017 - Duyuru Bitiş Tarihi : 08.02.2018

2007 yılında kurulan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Başta Sayın Bakanımız İsmet YILMAZ' ın ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ' ın  gayretleriyle Turizm Fakültesi'ne dönüştürülmüştür.

Üniversitemize ve Sivas’ımıza kazandırılan Turizm Fakültemiz başta Uygulama Oteli olmak üzere Turizm Fakültesi'nin içinde bulunan Restoranı ve Mutfak Atölyesi ile öğrencilerine teorik bilgilerin yanı sıra pratik bilgilerde katarak Sivas yiyecek-içecek sektörüne ve konaklama sektörüne profesyonel kalifiye eleman kazandırmayı amaçlamaktadır.

Tüm bu veriler ışığında Fakültemizin açılmasında emeği geçen başta Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz'a, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ' a ve yönetimine, ayrıca Yüksekokulumuz akademik ve idari personeline teşekkür ediyorum.

Doç. Dr. Erkan SAĞLIK

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü

ANNOUNCEMENTS
Yeni--Turizm Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programı (Normal Öğretim)
Yeni--Turizm Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programı (İkinci Öğretim)
Yabancı Dil Sınavı Sonucuna Göre Sınıf Grupları
22 Eylül 2017 Kokteyl Hazırlama Dersi 23 Eylül 2017 ertelendi
2 Haftalık Yoğunlaştırılmış Uygulama Derslerin Teorik Programı
Konaklama İşletmeciliği 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine
Tüm Öğrencilere Duyuru
Sportif ve Kültürel Faaliyet Dalları ve Sorumluları
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Sonuç Formu
Fakültemiz Ulusal Ajans'a Avrupa Gönüllülük Hizmeti Akreditasyonu için başvurdu.
2017-2018 Eğitim -Öğretim Yılı Danışman Görevlendirmeleri
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA OTELİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLE BİRLİKTE TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE HİZMET VERECEKTİR.
YENİ---GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI
YENİ---KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI